fredag 29 september 2023

Havre- och kanelbollar

Härliga, smöriga, kaneliga bollar är dessa Havre- och kanelbollar! Yummy, yummy, yummy! 

Jag utgick från Havrebollar.


Havre- och kanelbollar 

Mängd: 3 st stora bollar

Ingredienser:
1 nypa salt
2 msk malen kanel
1 dl riven kokos 
5 msk ICA Sötströ 
6 dl ICA Ekologiska Små Och Fina Havregryn Glutenfritt  
80 g rumsvarmt Violife Vioblock 
1 dl Valio Oddlygood Oat Drink Gluten Free
Riven kokos 

Instruktioner:
Blanda salt, kanel, kokos, sötströ och havregryn i en skål. Tillsätt smör och nyp ihop. Häll i havremjölk. Knåda till en deg. Lägg kokos på en tallrik. Forma bollar. Rulla i kokos. Frys i 3 timmar. Servera kallt.

Förvaring: Förvara i frysen. 

Mangtha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar