Härliga, smöriga, kaneliga bollar är dessa Havre- och kanelbollar! Yummy, yummy, yummy!
Mängd: 3 st stora bollar
Ingredienser:
1 nypa salt
2 msk malen kanel
1 dl riven kokos
5 msk ICA Sötströ
6 dl ICA Ekologiska Små Och Fina Havregryn Glutenfritt
1 dl riven kokos
5 msk ICA Sötströ
6 dl ICA Ekologiska Små Och Fina Havregryn Glutenfritt
80 g rumsvarmt Violife Vioblock
1 dl Valio Oddlygood Oat Drink Gluten Free
Riven kokos
Instruktioner:
Blanda salt, kanel, kokos, sötströ och havregryn i en skål. Tillsätt smör och nyp ihop. Häll i havremjölk. Knåda till en deg. Lägg kokos på en tallrik. Forma bollar. Rulla i kokos. Frys i 3 timmar. Servera kallt.
Förvaring: Förvara i frysen.
Mangtha!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar