Asså. Oh. My. God. När det inte är inkräktare då är det fan något annat jobbigt i Tiggers liv! På eftermiddagen kom jag med massa kläder som jag fått in i Tiggers hus!!!
Det lilla livet trodde inte sina ögon! Det låg kläder på hennes säng!!! Men, det var jättejättejättespännande att nosa på!
Sen upptäckte hon att jag fotade henne... 🙊
Älskade unge! 😍😘
Den här bilden kom upp i mitt Facebook-flöde 🤪
22 oktober är Nut Day! Liberation Foods Company skapade Nut Day 2015 för att fira nötter. 🥜🌰🥥 Alla vet nog att jordnötter inte är nötter, men visste ni att typ inga nötter är botaniska nötter? På allvar... ⬇️
Frö från stenfrukt:
Valnötter, pistagenötter, mandlar, cashewnötter, pekannötter, kokosfrukt
Valnötter, pistagenötter, mandlar, cashewnötter, pekannötter, kokosfrukt
Frö:
Pinjenötter, macadamianötter
Baljväxt:
Jordnötter
Frö från kapselfrukt:
Paranötter
Knölar på växtrot:
Tigernötter
Botaniska nötter:
Hasselnötter, kastanjenötter, ekollon
Jag älskar i alla fall alla kulinariska nötter, vare sig de är riktiga nötter eller inte. Och det åt jag idag till brunch i Aprikos- och valnötsmüsli!
Aprikos- och valnötsmüsli
Mängd: ca 780 g
Ingredienser:
200 g ICA I Love Eco Ekologiska Aprikoser Soft
100 g naturella valnötter
50 g naturella mandlar
80 g ICA Gott Liv Torkade Tranbär
80 g ICA Gott Liv Torkade Tranbär
50 g Änglamark Ekologiska Russin
1 dl riven kokos
6 dl ICA Ekologiska Små Och Fina Havregryn Glutenfritt 2 msk ICA Sötströ
1 tsk malen kanel
Instruktioner:
Finhacka aprikoser, valnötter och mandlar.
Dela tranbär . Blanda allt i en skål.
Förvaring: Förvara i skafferi.
Bye bye!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar