Fy fan alltså! Inkräktare!!! 12:33 kom den orangea hanen!
Jag hann inte fota men han sprang förbi 13:57!
Och 15:10 kom kattungarna!
16:53 kom de kattungarna tillbaka!!
🙀🙀🙀
19 oktober är dag 5 på Baking Week och dag 19 på Dessert Month. Dagens recept är Äpple- och päronsmulpaj 🍎🍐
* Havresmuldegen passar även till en 27 cm i dm pajform
Äpple- och päronsmulpaj
Mängd: 1 st 24 cm i dm pajform *
Ingredienser:
2 msk citronsaft
8 dl vatten
2 äpplen (~ 340 g)
3 päron (~ 380 g)
Havresmuldeg:
1/2 tsk malen kanel
4 msk ICA Sötströ
3 msk riven kokos
4 dl Sellton Havremjöl
85 g rumsvarmt Violife VioblockIngredienser:
Blanda citronsaft och vatten i en skål. Skölj äpple. Kärna ur. Grovhacka. Häll i skålen. Skölj päron. Skär bort toppen och botten. Kärna ur. Grovhacka. Häll i skålen. Häll ut vätskan. Sätt ugnen på 175 grader. Fördela äpple och päron i en pajform. Blanda kanel, sötströ, kokos och havremjöl i en skål. Smula ner smör. Knåda till en smuldeg. Smula över. Grädda mitt i ugnen i 30-31 minuter. Servera varmt.
Förvaring: Förvara i kylen.
Jajohecha peve!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar