Det är fan inte klokt vad som har hänt idag! På Tiggers territorium! Den orangea hanen har inkräktat FYRA GÅNGER!!!!! 🙀🙀🙀
Först 11:18...
Han kom tillbaka 20 minuter senare!!
Och sen 11:57!!!
Och när man inte trodde att det kunde bli värre, kom han 15:10!!!!
Tur nog såg det lilla livet inget av detta!
På eftermiddagen var hon rastlös och lite av en klagfia. Men så gick hon fram till sin mus och puttade lite på den. Aha! Nu fattade jag! 🙄🤪 Vi lekte och hon var så jävla duktig!
Man blir förbannat irriterad av dessa möss alltså! 😾 Samma sak är det med lasern! 🤔
Moving on. Det är dag 2 på Baking Week och dag 15 på Dessert Month. Dagens recept är Äpple- och päronbollar 🍎🍐🥥
Äpple- och päronbollar
Mängd: 8 st stora bollar
Ingredienser:
2 msk citronsaft
8 dl vatten
1 äpple (~ 150 g)
1 äpple (~ 150 g)
1 päron (~ 195 g)
4 msk ICA Sötströ
6 dl ICA Ekologiska Små Och Fina Havregryn Glutenfritt
2 dl Sellton Havremjöl
1 1/2 dl Valio Oddlygood Oat Drink Gluten Free
3 msk rapsolja
Garnering:
Riven kokos
Instruktioner:
Blanda citronsaft och vatten i en skål. Skölj äpple. Kärna ur. Grovhacka. Häll i skålen.
Skölj päron. Skär bort toppen och botten. Kärna ur. Grovhacka. Häll i skålen. Häll ut vätskan. Blanda äpple, päron, sötströ, havregryn, havremjöl, havremjölk och rapsolja i en skål. Lägg kokos på en tallrik. Forma bollar. Rulla i kokos. Frys i 3 timmar. Servera kallt.
Förvaring: Förvara i frysen.
Ha det!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar