Igår var Tigger ute och det hände sååå mycket! 12:26 kom vi ut, Tigger ville inte först, men trippade fint till busken.
Sen trippade hon till andra busken. Men då! Då hörde vi hög musik från en granne. OCH! Det var en man på balkongen! 🙀
Jag bar Tigger till skogsstigen. Typ direkt gick en vovve och menschen förbi. 3 minuter senare gick 2 menschen förbi oss på Tiggers skogsstig! 🙀
Tigger låg stilla. Hon åt gräs men 2 minuter senare gick en annan menschen förbi! 🙀
12:35 fick hon nog och vi gick hemåt. Men! Mannen kom ut på balkongen igen. Tigger stannade och gjorde sig låg i ett ögonblick och sen gick vi vidare. Vi var så nära porten när en menschen öppnade den! 🙀 Tigger rusade uppför trapporna.
Men det tog inte slut där! När vi var vid dörren öppnade en granne sin dörr. 🙀 Vi hann precis in i säkerheten innan vi möttes! Det var en TRAUMATISK 10 minuters-promenad 😿
Idag var den stora dagen! Ca 13:10 hämtade jag nycklarna till nya lägenheten! Utanför var folk från Rikshem som gav goodie bags. Jag fick ugnsvante, disktrasor, tvål och cykelöverdrag. 👌
Först tog jag foton på fel och skador. Sen målade jag Kallax från beige till rosa och sjöng till härlig klassisk musik! 🖌💗🎼 Och jag tog mått.
Jag lyckades mirakulöst att inte få nån färg på mig! 🤪
Hyllan får torka tills måndag då andra lagret ska på. Imorgon ska jag kolla på opponeringen på min rapport och förhoppningsvis bli klar med rapporten.
1 juni redan! Det är början på Fresh Fruit and Vegetables Month! Temamånaden skapades av United Fresh Fruit and Vegetable Association 1991 (Cooksinfo). Idag börjar också Sorghum Month (Whole Grains Council). Dagens recept, Banan- och durrabollar, kombinerar båda temamånaderna. Jag utgick från Banan- och hirsbollar.
Banan- och durrabollar
Mängd: 4 st stora bollar
Ingredienser:
2 bananer (~ 400 g)
5 msk ICA Sötströ
4 dl Rawfoodshop Sorghum Flakes
2 dl durramjöl
2 msk Valio Oddlygood Oat Drink Gluten Free
2 msk rapsolja
Riven kokos
Instruktioner:
Skala och grovhacka banan. Mosa i en skål. Blanda i sötströ, durraflingor, durramjöl, havremjölk och rapsolja. Lägg kokos på en tallrik. Forma bollar. Rulla i kokos. Frys i 3 timmar. Servera kallt.
Förvaring: Förvara i kylen.
Bye!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar