19 oktober är dag 19 på Vegetarian Month och dag 6 på Baking Week. Havre och mangobollar är dagens recept. 🥭💛 Jag utgick från Havre- och ananasbollar.
Havre- och mangobollar
Mängd: 6 st stora bollar
Ingredienser:
300 g fryst tinad mango (~ 270 g puré)
1 dl riven kokos
5 msk ICA Sötströ
8 dl ICA Ekologiska Små Och Fina Havregryn Glutenfritt
1 dl glutenfritt havremjöl
3 msk Lowcaly Fruit Drink Mango
10 g rumsvarm kokosolja
Riven kokos
Instruktioner:
Häll mango i en skål. Mixa nästan helt slätt med stavmixer. Blanda i kokos, sötströ havregryn, havremjöl, mangojuice och kokosolja. Forma bollar. Lägg kokos på en tallrik. Rulla i kokos. Servera kallt.
Förvaring: Förvara i kyl.
Alaherye!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar