Tigger update! Något stort hände i tisdags. Tigger knådade sin mamma för första gången!!!
I onsdags var vi ute.
för det var jävla oljud!
Tigger sov bredvid mig i 1 timme och 40 minuter efteråt. 😍
Nospussar från idag:
😘
19 april är Garlic Day! 🧄 Temadagen skapades 1989 av Christopher Ranch, en vitlöksodlare (Angie Gensler). Smörig vitlökspasta är dagens recept. Jag utgick från Smörig persiljapasta.
Smörig vitlökspasta
Mängd: 1 st portion, ca 700 g
Ingredienser:
6 vitlöksklyftor
300 g Barilla Senza Glutine Fusilli (~ 670 g kokt)
30 g Naturli' Ekologisk Vegan Block
1 tsk salt
1 tsk torkad salvia
1 tsk torkad mejram
1 nypa malen vitpeppar
Instruktioner:
Skala och pressa vitlök. Värm en spisplatta på hög värme. Häll vatten i en kastrull. Koka upp. Häll i fusilli. Koka i 11-12 minuter. Häll i durkslag. Värm en spisplatta på medelvärme. Häll vitlök och smör i en kastrull. Fräs i 1-2 minuter. Ta bort kastrullen. Blanda i fusilli, salt, salvia, mejram och vitpeppar. Servera varmt.
Förvaring: Förvara i kylen.
Muraho!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar