Igår såg jag och mamma Svansjön med Ukrainian Classical Ballet på Stadsteatern. 🥰🦢
Akt 1 no. 2:
Akt 2 no. 12:
Akt 3 Black Swan pas de deux:
Fun fact: Visste du att Tchaikovsky efter första framställningen la till Black Swan pas de deux efter Mazurkan? (Wikipedia).
Det blev självklart stående ovation! När jag kom hem 21:18 skällde Tigger ut mig.
Det är INTE HYFSIGT att lämna det lilla livet i 3 timmar!!! 😾
Men hon förlät mig snabbtVi har myst och sovit tillsammans. 😍
Moving on. Havre- och jordnötssmörsbollar är dagens recept på dag 8 på Snack Food Month. 🥜 Jag utgick från Choklad- och jordnötsbollar.
Mängd: 3 st stora bollar
Ingredienser:
1 nypa salt
5 msk ICA Sötströ
5 dl ICA Ekologiska Små Och Fina Havregryn Glutenfritt
5 dl ICA Ekologiska Små Och Fina Havregryn Glutenfritt
80 g creamy jordnötssmör
6 msk Valio Oddlygood Oat Drink Gluten Free
2 msk vatten
Riven kokos
Instruktioner:
Blanda salt, sötströ och havregryn i en skål. Tillsätt jordnötssmör, havremjölk och vatten. Knåda till en deg. Lägg kokos på en tallrik. Forma bollar. Rulla i kokos. Frys i 2 timmar. Servera kallt.
Förvaring: Förvara i frysen.
Hej svejs!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar