Från nyårsdagen till igår har jag varit upptagen med andra skriftliga uppgiften i kursen Ungdomskulturer i skola och samhälle. Kursen är egentligen slut nu för allt är inlämmat/godkänt. På måndag börjar Internationell retorik.
Men nu till det viktiga: vad som hänt i Tiggers liv och inkräktare. 2 januari såg jag orange katt
Att bara sitta där helt lugn och kaxig 😾
Lite söta foton från 3 januari...
... och 4 januari
Men, naturligtvis, kom inkräktare. 5 januari såg jag orange katt. Men det blev ännu värre 7 januari
🙀🙀🙀
Men 4 timmar senare såg vi en CHIHUAHUA i en ROSA JACKA som kom ut FRÅN EN BUR!!
Även det här var en vild katt för det hade regnat och kattungen var ute ändå PÅ VÅT MARK 🙀
Stackars lilla livet!
Varför fattar ingen att det är TIGGERS TERRITORIUM???!!! 😾
Andra receptet för 2023 kommer idag, 12 januari, som är Hot Tea Day! 🫖☕ The Tea Council of the United States of America skapade temadagen 2016 (Eduvast). Jag ääälskar te! Och av ett sammanträffande var receptet från nyårsdagen Havre- och tebollar. Men i alla fall. Dagens recept är Russinte! Jag utgick från recept på russinte i den fantastiska boken "Nordisk raw food" av Victoria Vesterlund, och på StegförHälsa. Jag drack teet och åt russinen tillsammans vilket verkligen påminner om glögg 😋
Russinte
Mängd: 1 st 40 cl kopp
Ingredienser:
8 dl vatten
50 g Änglamark Ekologiska Russin
Instruktioner:
Värm en spisplatta på hög värme. Häll vatten och russin i en kastrull. Koka upp. Sänk värmen till medel. Sjuda i 24-25 minuter. Låt svalna. Servera varmt.
Förvaring: Förvara i kylen.
Tchau!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar