22 mars är dag 22 på Nutrition Month och dag 6 på Nutrition & Hydration Week! Havre- och nyponbollar är dagens recept. ☺️
Jag utgick från Havre- och saffranbollar.
Havre- och nyponbollar
Mängd: 5 st 5 cm i dm stora bollar
Ingredienser:
1 nypa salt
3 msk ICA Sötströ
30 g nyponskalsmjöl
4 dl ICA Ekologiska Små Och Fina Havregryn Glutenfritt
2 msk Valio Oddlygood Oat Drink Gluten Free
100 g Naturli' Ekologisk Vegan Block
Riven kokos
Instruktioner:
Blanda salt, nyponskalsmjöl, sötströ och havregryn i en skål. Blanda i havremjölk. Tillsätt smör och nyp ihop. Knåda till en deg. Lägg kokos på en tallrik. Forma bollar. Rulla i kokos. Servera kallt.
Förvaring: Förvara i kyl.
Ha det!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar