söndag 23 februari 2025

Havre- och saffranbollar

23 februari är dag 23 på Fiber February och Snack Food Month. Havre- och saffranbollar är dagens recept! 


Havre- och saffranbollar

Mängd: 5 st 5 cm i dm stora bollar 

Ingredienser:
1 nypa salt 
1 g malen saffran
3 msk ICA Sötströ  
4 dl ICA Ekologiska Små Och Fina Havregryn Glutenfritt 
2 msk Valio Oddlygood Oat Drink Gluten Free 
100 g Naturli' Ekologisk Vegan Block 
Riven kokos 

Instruktioner:
Blanda salt, saffran, sötströ och havregryn i en skål. Blanda i havremjölk. Tillsätt smör och nyp ihop. Knåda till en deg. Lägg kokos på en tallrik. Forma bollar. Rulla i kokos. Servera kallt.

Förvaring: Förvara i kyl.

Ha det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar