30 mars är dag 30 på Peanut Month och Nutrition Month. Choklad- och jordnötssmörsbollar är dagens recept.
Choklad- och jordnötssmörsbollar
Mängd: 5 st 5 cm i dm stora bollar
Ingredienser:
1 nypa salt
4 msk kakao
5 msk ICA Sötströ
4 dl ICA Ekologiska Små Och Fina Havregryn Glutenfritt
4 dl ICA Ekologiska Små Och Fina Havregryn Glutenfritt
40 g rumsvarmt Naturli' Ekologisk Vegan Block
100 g crunchy jordnötssmör (fast, inte flytande)
3 msk Valio Oddlygood Oat Drink Gluten Free
Riven kokos
Instruktioner:
Blanda salt, kakao, sötströ och havregryn i en skål. Tillsätt smör och nyp ihop. Blanda i jordnötssmör och havremjölk. Knåda till en deg. Lägg kokos på en tallrik. Forma bollar. Rulla i kokos. Servera kallt.
Förvaring: Förvara i kyl.
Tot ziens!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar