Igår var tredje dagen av arbetsprövningen på Ginger Hälsobar! Första dagen gjorde jag misstag. Eftermiddagen gick mycket bättre. Jag tog bort disk, torkade bord, fyllde på pumpafrön, solrosfrön och granola, bl.a.. Ägaren sa att det hade gått “jättebra”. Det höll jag inte med om men hon sa att det var ju första dagen.
Andra dagen gjorde jag färre misstag. Jag kärnade ur dadlar och nynnade i huvudet på Carmen och Die Fledermaus. Jag tog ut hink med vatten till de två första hundarna. En liten vit och en stor St Bernhard(?). Jag sa att det var så fina och då blev de glada, speciellt den stora. 🐶🐕 (Högförräderi! 🙀) Hon sa det gick bra, att jag “kämpat bra” och att jag “är duktig”. 🤩
Igår skalade jag 100+ bananer i typ 2 timmar. Det blev 11 stora kantiner. Och jag kallpratade med en anställd!
Ägaren skämtade att jag skulle drömma om bananer. Lustigt nog vara planen redan att baka bollar med bananer i helgen! 😉
Havre- och bananbollar är dagens recept. 😋🍌
Havre- och bananbollar
Mängd: 4 st 5 cm i dm stora bollar
Ingredienser:
1 nypa salt
1 tsk malen kanel
1 banan (~ 170 g) (~ 100 g efteråt)
1 msk ICA Sötströ
5 dl ICA Ekologiska Små Och Fina Havregryn Glutenfritt
50 g rumsvarmt Naturli' Ekologisk Vegan Block
Riven kokos
Instruktioner:
Skala och grovhacka banan. Mosa i en skål. Blanda i salt, kanel, sötströ och havregryn. Tillsätt smör och nyp ihop. Knåda till en deg. Lägg kokos på en tallrik. Forma bollar. Rulla i kokos. Servera kallt.
Förvaring: Förvara i kyl.
Bless!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar