Idag är min 24-årsdag! Myste med Tigger och firade sen med mamma, pappa och syrran. De bästa presenterna var presentkort på ICA och Panduro. Mamma sa att jag är den enda som önskar sig presentkort på ICA till jul och födelsedag. 🤪🤪🤪 Fick också hjärtformad muffinsplåt, stekpanna och kastrull. När jag kände och gissade att det var kastrull, log jag för jag hade köpt EXAKT LIKADAN själv! 🤣
I alla fall. Havre- och yoghurtbollar är receptet på dag 27 på Fiber Focus Month och Baking Month.
Mängd: 3 st stora bollar
Ingredienser:
1 nypa salt
1 dl riven kokos
5 msk ICA Sötströ
6 dl ICA Ekologiska Små Och Fina Havregryn Glutenfritt
5 msk ICA Sötströ
6 dl ICA Ekologiska Små Och Fina Havregryn Glutenfritt
50 g rumsvarmt Violife Vioblock
150 g Alpro Creamy & Subtle Coconut Natural
1 tsk citronsaft
Riven kokos
Instruktioner:
Blanda salt, kokos, sötströ och havregryn i en skål. Tillsätt smör och nyp ihop. Häll i yoghurt och citronsaft. Knåda till en deg. Lägg kokos på en tallrik. Forma bollar. Rulla i kokos. Frys i 2 timmar. Servera kallt.
Förvaring: Förvara i frysen.
Viszlát!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar