onsdag 18 oktober 2023

Frozen Yogurt Bark

Frozen Yogurt Bark är receptet på dag 18 på Dessert Month! Det är helt enkelt bräck med yoghurt och topping på, oftast bär. 


Frozen Yogurt Bark

Mängd: ca 18x32 cm, ca 245 g

Ingredienser:
200 g Alpro Creamy & Subtle Coconut Natural 
1 msk ICA Sötströ 
25 g jordgubbar 
40 g hallon
25 g röda vinbär 

Instruktioner:
Skölj och snoppa jordgubbar. Dela på längden. Skölj hallon. Skölj vinbär. Lägg bakplåtspapper på en bakplåt. Blanda yoghurt och sötströ i en skål. Sprid ut yoghurten på plåten. Fördela över bär. Frys i 3 timmar. Skär i bitar. Servera kallt.

Förvaring: Förvara i frysen.

Hejdå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar