26 juli lyckades jag vispa Garant Kokosgrädde. Det finns nu längst ner och detta recept på Chokladgrädde utgår från Kokosvispgrädde. Let me tell you, Chokladgrädde och gröna vindruvor är en perfekt kombination! 🤤
* Efter 12 timmars kylning tog jag ca 250 g kokosgrädde. Den hade inte separerat alls men var fluffig bara av kylning, dock inte lika tjock som när jag vispade Kokosvispgrädde.
**Jag vispade på läge 1 i 20 sekunder, på läge 2 i 20 sekunder, på läge 3 i 1 minut, på läge4 i 1 minut.
Chokladgrädde
Mängd: ca 325 g
Ingredienser:
250 ml Garant Kokosgrädde *
1 dl Funksjonell Mat Sukrin Melis
3 msk kakao
2 tsk citronsaft
Instruktioner:
Skaka burken. Ställ alla ingredienser, skål och vispar i den kallaste delen av kylen. Kyl i 12 timmar. Ta ut burken. Skaka inte. Öppna och häll grädden i skål. Blanda i sukrin melis, kakao och citronsaft. Vispa med elvisp i 2-3 minuter. Börja vispa på låg hastighet och öka lite i taget. *** Servera kallt.
Förvaring: Förvara i kylen.
Hwyl!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar