Tigger update!
när en DUVA kom!!! 🙀
Söndag
På onsdag sov hon i kattong 📦
och Tigger blev sååå glad!
Efter att ha spanat telepatiskt blev hon helt utmattad!
Photoshoot på måndag 📷
På tisdag drömde det lilla livet! 😴
Mys på torsdag morgon 🥰
TOE BEANS! 🫘
Mamma hälsade på...
Tigger älskar att mysa med sin mamma!
Igår kräktes hon på sängen. 😿 Så jag kastade täcken på golvet...
och hon sov på dem. 🥰
Nu till dagens recept. 25 maj är dag 25 på Salad Month. Ensalada de Porotos Verdes är en sallad med haricots verts och tomat från Chile. 🍅🥗 Ensalada är sallad och porotos verdes är gröna bönor.
Jag utgick från International Vegetarian Union och Carolina En La Cocina. IVU tog stora tomater men mina var mindre så jag tog flera.
Jag utgick från International Vegetarian Union och Carolina En La Cocina. IVU tog stora tomater men mina var mindre så jag tog flera.
Ensalada de Porotos Verdes
Mängd: 1 st 100 cl skål, ca 595 g
Ingredienser:
340 g färska haricots verts
3 tomater (~ 275 g)
1 vitlöksklyfta
10 g olivolja
2 tsk citronsaft
1 tsk salt
2 tsk citronsaft
1 tsk salt
Instruktioner:
Skölj och trimma haricots verts. Dela diagonalt. Värm en spisplatta på hög värme. Häll vatten i en kastrull. Koka upp. Häll i haricots verts. Koka i 12-13 minuter. Häll i durkslag. Häll i en skål. Skölj tomat. Skär i klyftor. Häll i skålen. Skala och finhacka vitlök. Blanda vitlök, olivolja, citronsaft och salt i en skål. Tillsätt dressingen. Blanda. Servera kallt.
Förvaring: Förvara i kylen.
Chao!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar