söndag 4 december 2022

Banan- och nyponkakor

Vet ni vad? Inkräktarna fortsätter att inkräkta på Tiggers territorium! 1 december 14:57 kom kattunge. 15:27 kom dem tillbaka när hussen och vänner kom 


OCH DETTA SÅG TIGGER!!!


🙀🙀🙀
2 december 10:41 såg jag kattunge. Igår såg jag inga inkräktare. 09:47 idag såg jag kattunge 

Nu till receptet. 4 december är Cookie Day! Cookie Day har firats sedan 1987 (Daysoftheyear). 



Banan- och nyponkakor

Mängd: 6 kakor

Ingredienser:
1 banan (~ 145 g)
1 msk Risenta Nyponskalsmjöl
3 msk ICA Sötströ  
2 dl ICA Ekologiska Små Och Fina Havregryn Glutenfritt 
20 g kokosolja 

Instruktioner: 
Sätt ugnen på 200 grader. Skala och grovhacka banan. Mosa i en skål. Tillsätt nyponskalsmjöl, sötströ, havregryn och kokosolja. Knåda till en deg. Lägg bakplåtspapper på en bakplåt. Forma kakor och lägg på bakplåten. Grädda mitt i ugnen i 20-21 minuter. 

Förvaring: Förvara i kylen.

Namaste!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar